Kølig gazpacho
No Video
  • Forberedelse 25 '
  • Total tid 25 '
4

Ingredienser

  • 600 g tomater
  • 160 g Philadelphia Original
  • 3 skiver daggammelt hvidt brød
  • 1 stk. grøn peberfrugt
  • 0.5 stk. rød peberfrugt
  • 0.5 stk. agurk
  • 1 stk. rødløg
  • 0.5 dl hvidvinseddike
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • Frisk basilikum
  • brødcroutoner
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Smuldr det hvide brød ned i en skål med hvidvinseddike.
  • Kog vand op i en kasserolle. Skær et lille overfladisk kryds i tomaterne, og læg dem i vandet. Tag dem op, når skindet begynder at løsne sig. Tag skindet af, fjern kernerne og skær dem i mindre stykker. Skyl peberfrugterne og agurken grundigt, og skær dem i stykker. Hak løg og hvidløg.
  • Bland grøntsagerne, brødsmuldret og olivenolien sammen. Blend suppen jævn.
  • Smag til med salt, peber og hakket basilikum.
  • Sæt suppen til afkøling i køleskabet.
  • Servér med en klat Philadelphia, og top med brødcroutoner.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1243,8 kj
kcal 297,0 kcal
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.