Kartoffelsalat med roastbeef
No Video
  • Forberedelse 15 '
  • Total tid 15 '
10

Ingredienser

  • 300 g Philadelphia Original
  • 2 spsk vand
  • 0.5 dl dijonsennep
  • 2 stk rødløg, skåret i tynde både
  • 1 dl kapers
  • 30 g grovhakket bladpersille
  • 1.5 kg. kartofler, kogt og skåret i kvarte
  • 1.2 kg. roastbeef i skiver
  • cornichoner
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Rør Philadelphia ud med vand og dijonsennep.
  • Tilsæt rødløg, kapers og persille.
  • Vend kartoflerne i dressingen.
  • Servér med roastbeef og cornichoner.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1574,5 kj
kcal 376,0 kcal
Fedt 14,0 g
Kulhydrater 27,0 g
Protein 35,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.