Kartoffelsalat med roastbeef
No Video
  • Forberedelse 15 '
  • Total tid 15 '
10

Ingredienser

  • 300 g Philadelphia Original
  • 2 spsk vand
  • 0.5 dl dijonsennep
  • 2 stk rødløg, skåret i tynde både
  • 1 dl kapers
  • 30 g grovhakket bladpersille
  • 1.5 kg. kartofler, kogt og skåret i kvarte
  • 1.2 kg. roastbeef i skiver
  • cornichoner
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Rør Philadelphia ud med vand og dijonsennep.
  • Tilsæt rødløg, kapers og persille.
  • Vend kartoflerne i dressingen.
  • Servér med roastbeef og cornichoner.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1574,5 kj
kcal 376,0 kcal
Fedt 14,0 g
Kulhydrater 27,0 g
Protein 35,0 g