Kogt æg med Philadelphia dip
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 15 '
1

Ingredienser

  • 1 æg
  • 1 skive lyst sandwichbrød
  • 30 g Philadelphia Light
  • Lidt sort peber

Fremgangsmåde

  • Kog ægget i kogende vand i ca. 4 minutter.
  • Rist brødet i brødristeren.
  • Smør brødet med Philadelphia Naturel Light. Drys med lidt sort peber og skær brødskiverne i strimler (ca. 2 cm).
  • Servér med ægget.

TipsTip

  • Der kan også anvendes Philadelphia Original i denne opskrift.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 980,0 kj
kcal 234,0 kcal
Fedt 11,0 g
Kulhydrater 19,0 g
Protein 14,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.