Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Professional
Tilbage til opskrifter
Nem brun sauce
Forberedelse
 20 '
Total tid
 20 '
10
Ingredienser
2.5 l
fond
(kalv eller okse)
3 stk
gulerod
3 stk
løg
1 dl
sherryeddike
3 spsk
tomatpuré
340 g
Philadelphia Original
63 g
smør
3 stk
laurbærblad
3 kviste
frisk
timian
Fremgangsmåde
Hak løg og de skrællede gulerødder. Opvarm smørret i en gryde og sauter løg, gulerødder, laurbær og timian.
Tilsæt sherryeddike og lad det koge væk.
Tilsæt fond og tomatpuré og lad det småkoge i ca. 30 minutter.
Sigt fonden og tilsæt Philadelphia. Lad den smelte under omrøring.
Smag til med salt, peber og en lille smule sukker. Giv evt. saucen lidt kulør.
Brug den fond der passer til kødet og tilsæt gerne stegesky, hvis der skulle være noget fra stegningen. Der kan også tilsættes ribsgele i stedet for sukker, hvis saucen f.eks. skal bruges til vildt.
Tips
Tip
Saucen passer godt til f.eks. hakkebøf, frikadeller, kalv, okse, lam, vildt og svinekød.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
883,6 kj
kcal
211,0 kcal
Fedt
16,6 g
Kulhydrater
5,6 g
Protein
6,8 g
Måske kan du
også lide
Nem madpakke med skinke
Laksewrap med krydderurter
Æg-surprise med spinat og sennep
Se alle opskrifter