North Carolina-style Cole slaw
No Video
  • Forberedelse 70 '
  • Total tid 70 '
4

Ingredienser

  • 4 bagels
  • 300 g Philadelphia Classic
  • 400 g ovnstegt kalkun, tyndt skåret
  • 4 dl. kål, tyndt skåret
  • 0.5 dl. æblecidereddike
  • 2 dl. ketchup
  • tabasco, salt og peber til tilsmagning

Fremgangsmåde

  • Put den tyndt skårne kål i en skål. Tilsæt salt, peber og æblecidereddike og bland godt i 2 min. Dæk skålen med madfilm og lad den stå og trække en time uden køl. Efter en time hældes overskydende væske fra kålen og den tilsmages med ketchup og Tabasco.
  • Skær bagelen over og rist både top og bund. Smør godt med Philadelphia på begge sider. Fordel kalkun og top med coleslaw.

TipsTip

  • Coleslawen kan med fordel tilberedes op til 3 dage i forvejen og opbevares på køl.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2389,0 kj
kcal 570,5 kcal
Fedt 18,7 g
Kulhydrater 62,0 g
Protein 35,9 g
Fibre 5,4 g