Oreo cheesecake
No Video
  • Forberedelse 40 '
  • Total tid 40 '
12

Ingredienser

  • BUND
  • 350 g Oreo-kiks
  • 100 g smør
  • CREME
  • 200 g Philadelphia Original
  • 2 dl flormelis
  • 2 dl piskefløde
  • CHOKOLADEMOUSSE
  • 1 brev Dr. Oetker Chokolademousse
  • 100 g Oreo-kiks
  • TOPPING
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk flormelis
  • PYNT
  • 100 g Marabou Premium 70 %
  • 20 stk Mini Oreo eller alm. Oreo 10 stk
  • 12 stk hindbær
  • 12 stk blåbær
  • 10 blade citron melisse

Fremgangsmåde

  • Smelt smørret. Kør kiks til grov pulver i en foodprocessor. Bland smør og kiks. Tryk massen ud i en springform (ø ca. 24 cm).
  • Pisk Philadelphia og flormelis til en cremet masse. Pisk fløden stiv og vend den i Philadelphia-massen. Smør cremen ud på bunden og sæt den på køl.
  • Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Fordel cremen på kagen og lad den køle af.
  • Pisk fløde og flormelis stift. Fordel cremen på toppen af kagen og lad den køle.
  • Høvl eller hak chokoladen og drys den over kagen før servering. De små Oreo lækkes hele på, sammen med evt. bær og citron melisse.
  • Kagen har bedst af at blive lavet dagen før.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2311,6 kj
kcal 552,0 kcal
Fedt 37,9 g
Kulhydrater 45,4 g
Protein 5,9 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.