No Video
  • Forberedelse 40 '
  • Total tid 720 '
16

Ingredienser

  • BUND:
  • 75 g smør
  • 125 g LU Digestive-kiks
  • 75 g makroner
  • 1 tsk mandelessens
  • FYLD:
  • 200 g blød nougat
  • 200 g Marabou Premium Cocoa Coffee Chokolade
  • 4 blade husblas
  • 0.5 l piskefløde
  • 200 g Philadelphia Original
  • 2 spsk florsukker
  • PYNT:
  • bær eller frisk frugt

Fremgangsmåde

  • BUND: Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene og makronerne og rør det i smørret sammen med mandelessens. Kom blandingen i bunden af en springform beklædt med bagepapir eller film. Tryk bunden let fast med håndfladen og sæt den koldt i mindst 2 timer.
  • Læg husblassen i blød i koldt vand (ca. 5 min.) Skær nougaten i små stykker og kom den i en gryde sammen med 1 ½ dl fløden og halvdelen af den hakkede chokolade. Varm blandingen op under omrøring for lav varme til chokoladen og nougaten er halvt smeltet. Tag husblassen vrid den og kom den i den varme chokoladecreme, tag gryden af varmen og rør resten af chokoladen i. Rør dernæst resten af fløden i lidt ad gangen og sæt cremen koldt i 2-3 timer.
  • Pisk den kolde Chokoladecreme til luftig skum. Philadelphia og florsukker piskes let sammen, vend derefter den kolde chokoladeskum i lidt efter lidt. Den samlede masse kommes i springformen. Glat overfladen med en palet og sæt kage i køleskabet til næste dag. Pynt med bær eller frisk frugt og servér.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1608,1 kj
kcal 384,0 kcal
Fedt 30,1 g
Kulhydrater 23,4 g
Protein 4,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.