Pannacotta med bær og biscotti
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 170 '
10

Ingredienser

  • 4 dl fløde
  • 400 g Philadelphia Original
  • 80 g sukker
  • 2.5 blad gelatine, lagt i blød
  • 1 stk delt vaniljestang
  • friske bær
  • biscotti eller andre mandeltvebakker

Fremgangsmåde

  • Kog fløde, sukker og vanilje sammen.
  • Tag af varmen, tilsæt opvredet gelatine, og pisk derefter Philadelphia i.
  • Si blandingen, fordel i 10 skåle eller glas, og stil på køl i 2-3 timer.
  • Servér med friske bær og biscotti.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1701,8 kj
kcal 406,4 kcal
Fedt 32,0 g
Kulhydrater 23,4 g
Protein 6,0 g