Peberrodssauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 1.2 l fond (fra kogelagen)
  • 500 g Philadelphia Original
  • 2.5 spsk eddike/citronsaft
  • 2.5 spsk sukker
  • 9 spsk revet peberrod

Fremgangsmåde

  • Kog fonden op i en gryde. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring.
  • Tilsæt eddike/citronsaft og sukker. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt revet peberrod inden servering og kog saucen op.
  • Eddike og sukker kan undlades, hvis man ikke ønsker en sur/sød peberrodssauce.
  • Det er den væske, kødet er kogt i, der bruges til saucen. Vær opmærksom på at hvis det er sprængt kød, er kogelagen meget salt. Her kan det anbefales at blancherer kødet, før det koges for at fjerne noget af saltsmagen.

TipsTip

  • Saucen passer godt til kogt og sprængt kød som okse/kalvebryst, sprængt and, skinke/hamburgerryg eller kogt fjerkræ.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1063,7 kj
kcal 254,0 kcal
Fedt 19,8 g
Kulhydrater 8,5 g
Protein 9,8 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.