Philadelphia mango & hindbær cheesecake
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 200 '
12

Ingredienser

  • 150 g digestive kiks
  • 125 g smør
  • 525 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt
  • 0.5 vaniljestang
  • 1 citron
  • 1 knivspids salt
  • 6 blade husblas
  • 1 dl sukker
  • 1.5 dl vand
  • 1 mango
  • 70 g moset mango
  • friske mynteblade
  • hindbær

Fremgangsmåde

  • Læg digestivekiksene i en frysepose og smuldr dem med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med kiksesmulderet og tryk massen ned i en firkantet form beklædt med bagepapir (ø 26 cm).
  • Pisk Philadelphia sammen med yoghurt og citronsaft.
  • Læg husblassen i 1½ dl koldt vand i 10 minutter. Tilsæt sukkeret og varm imens du rører rundt til husblassen og sukkeret er opløst. Rør det hurtigt ind i Philadelphia cremen.
  • Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille spids kniv. Bland vaniljekornene med Philadelphia blandingen, yoghurt, citronsaften og et nip salt.
  • Hæl cremen i formen; lad stå koldt i mindst 3 timer. Inden du serverer, pyntes kagen med moset mango, frisk mango, hindbær og mynteblade.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1536,8 kj
kcal 367,0 kcal
Fedt 20,1 g
Kulhydrater 27,6 g
Protein 20,3 g