Philadelphia-cheesecake med blåbær
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 210 '
12

Ingredienser

  • 150 g LU Digestive-kiks
  • 125 g smør
  • 600 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 3 spsk presset citronsaft
  • 5 spsk strøsukker
  • 1.5 dl vand
  • 1.5 tsk gelatinepulver
  • TIL TOPPING
  • 300 g blåbær
  • 3 spsk strøsukker
  • 1.5 tsk gelatinepulver
  • 2.5 dl vand

Fremgangsmåde

  • Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks, og hæld blandingen i bunden af en springform med bagepapir.
  • Rør Philadelphia, yoghurt og citronsaft sammen med en håndmikser.
  • Opvarm 1 1/2 tsk. gelatinepulver, sukker og 1,5 dl vand, og rør det i Philadelphia-cremen.
  • Hæld Philadelphia-cremen i springformen. Skyl blåbærrene, lad dem dryppe godt af, og fordel dem over cheesecaken.
  • Kog vand, sukker og gelatinepulver sammen til toppingen. Lad blandingen køle af, indtil den er lunken, og fordel den derefter over blåbærrene.
  • Stil cheesecaken i køleskabet i 3 timer.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1461,5 kj
kcal 349,0 kcal
Fedt 22,8 g
Kulhydrater 15,8 g
Protein 13,3 g