Philadelphia-cheesecake med citrus 1
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 210 '
12

Ingredienser

  • 150 g LU Digestive-kiks
  • 125 g smør
  • 600 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 2 stk. lime
  • 1.5 tsk gelatinepulver
  • 5 spsk strøsukker
  • 5 spsk appelsinsaft, friskpresset
  • 5 spsk citronsaft, friskpresset
  • 5 spsk grapefrugtsaft, friskpresset
  • TIL GARNERING
  • 0.5 stk. appelsiner
  • 0.5 stk. lime

Fremgangsmåde

  • Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks, og hæld blandingen i bunden af en springform med bagepapir.
  • Rør Philadelphia, yoghurt og limesaft sammen med en håndmikser.
  • Opvarm gelatinepulver, sukker og appelsinsaft, citronsaft og grapefrugtsaft i en lille gryde, og rør det i Philadelphia-cremen.
  • Hæld Philadelphia-cremen i springformen, og stil cheesecaken i køleskabet i 3 timer. Pynt cheesecaken med tynde skiver af appelsin og lime før servering.

TipsTip

  • Citrusfrugter giver mere saft, hvis du ruller dem kraftigt frem og tilbage på bordet, før de presses i en citruspresser.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1390,3 kj
kcal 332,0 kcal
Fedt 22,6 g
Kulhydrater 11,8 g
Protein 13,5 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.