Philadelphia-cheesecake med citrus
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 210 '
12

Ingredienser

  • 150 g LU Digestive-kiks
  • 125 g smør
  • 600 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 2 stk. lime
  • 1.5 tsk gelatinepulver
  • 5 spsk strøsukker
  • 5 spsk appelsinsaft, friskpresset
  • 5 spsk citronsaft, friskpresset
  • 5 spsk grapefrugtsaft, friskpresset
  • TIL GARNERING
  • 0.5 stk. appelsiner
  • 0.5 stk. lime

Fremgangsmåde

  • Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks, og hæld blandingen i bunden af en springform med bagepapir.
  • Rør Philadelphia, yoghurt og limesaft sammen med en håndmikser.
  • Opvarm gelatinepulver, sukker og appelsinsaft, citronsaft og grapefrugtsaft i en lille gryde, og rør det i Philadelphia-cremen.
  • Hæld Philadelphia-cremen i springformen, og stil cheesecaken i køleskabet i 3 timer. Pynt cheesecaken med tynde skiver af appelsin og lime før servering.

TipsTip

  • Citrusfrugter giver mere saft, hvis du ruller dem kraftigt frem og tilbage på bordet, før de presses i en citruspresser.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1390,3 kj
kcal 332,0 kcal
Fedt 22,6 g
Kulhydrater 11,8 g
Protein 13,5 g