Philadelphia-kage - Den originale (laktosefri)
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 210 '
16

Ingredienser

  • 150 g kiks
  • 125 g laktosefri smør
  • 450 g Philadelphia Original Laktosefri
  • 350 g laktosefri yoghurt (3,8%)
  • 3 teskefulde citronsaft
  • 1 pakke gelatine/husblas (eller 6 plader)
  • 75 g sukker
  • frugt til dekoration

Fremgangsmåde

  • Kiksene puttes i en frysepose og smuldres med en kagerulle eller i hænderne. Smelt smørret, og bland det med de smuldrede kiks. Blandingen trykkes ned i en springform med bagepapir.
  • Philadelphia, yogurt og citronsaft blandes med mixer. Gelatine/husblas opblødes i 150 ml koldt vand i 10 minutter. Sukkeret tilsættes og det hele omrøres under opvarmning, indtil gelatine/husblas og sukker er opløst. Rør hurtigt Philadelphia i.
  • Læg Philadelphia-cremen ovenpå smuldrekiksebunden i springformen, og lad kagen køle af i mindst 3 timer. Så bliver den vidunderligt cremedt og samtidig snit-og skærefast og helt perfekt. Pynt kagen med frisk frugt inden servering.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 871,0 kj
kcal 208,0 kcal
Fedt 16,0 g
Kulhydrater 14,0 g
Protein 4,0 g