Philadelphia-kage - Den originale (laktosefri)
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 210 '
16

Ingredienser

  • 150 g kiks
  • 125 g laktosefri smør
  • 450 g Philadelphia Original Laktosefri
  • 350 g laktosefri yoghurt (3,8%)
  • 3 teskefulde citronsaft
  • 1 pakke gelatine/husblas (eller 6 plader)
  • 75 g sukker
  • frugt til dekoration

Fremgangsmåde

  • Kiksene puttes i en frysepose og smuldres med en kagerulle eller i hænderne. Smelt smørret, og bland det med de smuldrede kiks. Blandingen trykkes ned i en springform med bagepapir.
  • Philadelphia, yogurt og citronsaft blandes med mixer. Gelatine/husblas opblødes i 150 ml koldt vand i 10 minutter. Sukkeret tilsættes og det hele omrøres under opvarmning, indtil gelatine/husblas og sukker er opløst. Rør hurtigt Philadelphia i.
  • Læg Philadelphia-cremen ovenpå smuldrekiksebunden i springformen, og lad kagen køle af i mindst 3 timer. Så bliver den vidunderligt cremedt og samtidig snit-og skærefast og helt perfekt. Pynt kagen med frisk frugt inden servering.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 871,0 kj
kcal 208,0 kcal
Fedt 16,0 g
Kulhydrater 14,0 g
Protein 4,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.