For at tilføje opskriften til dine bogmærker, følg vejledningen nedenfor
Windows (Internet Explorer, Firefox, etc.): CTRL+D
MacOS (Safari): Command(cmd)+D
Bund:
Hak mandlerne fint. Rist mandler og havregryn let, hver for sig.
Creme:
Pisk Philadelphia og sukker i en skål, og tilsæt citronskallen. Udblød gelatinen i citronsaften, kom det i en gryde og tilsæt Philadelphia. Bland det godt sammen og varm det op til kogepunktet, så det begynder at tykne. Tag det af varmen og lad det køle lidt af. (5-10 min) tilsæt derefter yoghurten, bland det hele godt sammen, og hæld det over bunden (husk evt. kageplast i formen) Stil kagen på køl i min 3 timer før der kommes kompot på.
Kompot:
Rør gelatine vand og limesaft sammen i en kold gryde og tilsæt blåbær og sukker, bring det i kog. Lad det småsimre i 5 min. Lad blandingen svale til stuetemperatur (20-30 min).