Rejesalat på Philadelphia brød
No Video
  • Forberedelse 0 '
  • Total tid 0 '
4

Ingredienser

  • Rejesalat
  • 200 g afdryppede, groft hakkede rejer
  • 160 g Philadelphia Light
  • 1 tsk rød kaviar eller stenbiderrogn
  • 1 spsk citronsaft
  • 20 g finthakket skalotteløg
  • 0.5 fed finthakket hvidløg
  • 5 g hakket dild
  • 5 g fintskåret purløg
  • 5 g karse
  • salt og peber
  • Brød
  • 12.5 g gær
  • 12.5 g sukker
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 dl vand
  • 0.5 stk æg
  • 12.5 g smør
  • 35 g Philadelphia Light
  • mel til passende konsistens

Fremgangsmåde

  • Rejesalat: Bland Philadelphia Light med finthakket skalotteløg, rød kaviar, hakket dild, purløg, karse og hvidløg.
  • Vend rejer og dressing sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Kan anrettes på Philadelphia brød skåret i 4x4 cm, pynt med rød kaviar og purløg.
  • Philadelphia Brød: Smelt smørret i en gryde sammen med vandet. Udrør gær heri. Tilsæt Philadelphia, æg, sukker og salt.
  • Tilsæt mel og ælt godt sammen. Skal være lidt klistret.
  • Lad dejen hæve i 20 minutter. Slå ned og form.
  • Lad dejen hæve igen i ca. 45 minutter. Pensl med pisket æg og bag ved 180 ºC i ca. 10-12 minutter.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1999,5 kj
kcal 477,5 kcal
Fedt 10,6 g
Kulhydrater 16,5 g
Protein 14,6 g