Spinattærte med smag af purløg
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 75 '
6

Ingredienser

  • 375 g færdigrullet tærtebund
  • 1 tsk smør
  • 1 stk. lille løg
  • 100 g frisk spinat
  • 150 g Philadelphia Purløg 12 %
  • 3 stk. æg
  • 3 spsk letmælk
  • revet muskatnød efter smag

Fremgangsmåde

  • Sæt ovnen på 200°C.
  • Fyld en springform (ca. 18 cm i diameter) med tærtedejen. Prik huller i bunden med en gaffel. Forbag tærten i midten af ovnen i ca. 8-10 minutter.
  • Finhak løget. Opvarm smøret i en stor kasserolle, og svits løget blødt, uden at det får farve.
  • Tilsæt spinaten, og lad det hele stege videre i et par minutter, indtil spinaten er mør.
  • Fjern fra varmen, rør muskatnød og 125 g af Philadelphia­osten i. Lad det køle af.
  • Pisk æggene og mælken, og rør det sammen med den afkølede Philadelphia- og spinatblanding. Hæld blandingen ud over tærteskalen.
  • Fordel resten af Philadelphia-osten og bag tærten, indtil fyldet er stivnet og gyldenbrunt.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1943,0 kj
kcal 464,0 kcal
Fedt 31,0 g
Kulhydrater 38,0 g
Protein 12,0 g
heraf mættet fedt 12,0 g
Natrium 1,3 g
Fibre 2,0 g
heraf sukkerarter 3,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.