Varme pitabrød med frisk og cremet fyld
No Video
  • Forberedelse 5 '
  • Total tid 11 '
2

Ingredienser

  • 2 stk pitabrød
  • 60 g Philadelphia Light
  • 1 stk gul peber
  • 3 stk tomater
  • salatblade
  • sort peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Varm pitabrødene ved svag varme i ovnen. Del dem i to, så de kan fyldes.
  • Rens peberfrugten og skær den i skiver. Blandes med Philadelphia og tomater, som også er skåret i skiver.
  • Smag til med salt og peber.
  • Fyld pitabrødene med Philadelphia-blandingen og salatbladene.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1135,0 kj
kcal 271,0 kcal
Fedt 4,0 g
Kulhydrater 49,0 g
Protein 13,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.