Appelsin og citronsauce
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 10 '
10

Ingredienser

  • 8 stk appelsin (saften)
  • 3 stk appelsin (kun fintrevet skal)
  • 1 stk citron (saften + fintrevet skal)
  • 250 g sukker
  • 550 g Philadelphia Original

Fremgangsmåde

  • Appelsinsaft, appelsinskal, citronsaft, citronskal og sukker koges op.
  • Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring.
  • Kan serveres lun eller kold.

TipsTip

  • Saucen passer godt til chokoladekage, appelsinkage eller til en alm. Pund til pund kage. Citronskal kan udskiftes med limeskal.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1675,0 kj
kcal 400,0 kcal
Fedt 22,6 g
Kulhydrater 40,0 g
Protein 7,8 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.