Bechamelsauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 5 dl vand
  • 4 dl sødmælk
  • 400 g Philadelphia Original
  • 2 knsp. muskatnød

Fremgangsmåde

  • Hæld vand og sødmælk i en gryde og lad det koge under omrøring.
  • Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.
  • Hvis man ønsker en mere cremet sauce, kan man tilsætte æg samt revet ost. Her anbefales goudaost eller parmesanost. Saucen må efter tilsætning af æg ikke koge igen.
  • Der kan sagtens bruges en mere fedtfattig mælk, hvis det ønskes.

TipsTip

  • Saucen passer godt til lasagne.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1675,0 kj
kcal 400,0 kcal
Fedt 35,1 g
Kulhydrater 6,8 g
Protein 13,7 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.