No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 50 '
4

Ingredienser

  • 5 g gær
  • 1 dl mælk
  • 1 stk. æg
  • 1 knsp. salt
  • 80 g boghvedemel (eller hvedemel)
  • 20 g smør
  • 100 g Philadelphia Original
  • 50 g stenbiderrogn (rød eller sort)
  • 50 g lakserogn
  • 0.5 bundt purløg
  • 1 knsp. sort peber

Fremgangsmåde

  • Opløs gæren i 1 dl lunken mælk. Tilsæt æggeblomme (gem æggehviden), lidt salt, mælk og 10 g smeltet smør. Rør det til en jævn masse. Lad det stå til afkøling i ca. 30 minutter.
  • Pisk æggehviden til hårdt skum, og rør det forsigtigt ned i massen.
  • Opvarm det resterende smør i en stegepande, og kom ca. 1 spsk. af blandingen på panden til hver blini. Steg blinierne et par minutter på hver side, indtil de er gyldne.
  • Top de stegte blinier med Philadelphia og fiskerogn. Pynt med purløg, og afslut med nogle omgange på peberkværnen.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1147,5 kj
kcal 274,0 kcal
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.