Broccoli- og parmesansuppe
No Video
  • Total tid 35 '
10

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 1 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk bagekartoffel, skrællet og skåret i tern
  • 1.5 l kylling- eller grønsagsbouillon
  • 1 kg. broccoli
  • 300 g Philadelphia Original
  • 50 g revet parmesan
  • 2 -3 spk æblecidereddike
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

  • Skær broccolien i mindre stykker, og gem nogle små broccolibuketter til garnering.
  • Svits løg og hvidløg i smør til de er bløde. Tilsæt kartofler og bouillon, kog op, og lad simre i 10 minutter.
  • Læg broccolien i, og lad koge i yderligere ca. 5-10 minutter, til de er bløde.
  • Tilsæt Philadelphia, halvdelen af parmesanen, og bland suppen jævnt. Smag til med eddike, salt og peber.
  • Servér suppen med nogle broccolibuketter og lidt parmesan ovenpå.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 850,1 kj
kcal 203,0 kcal
Fedt 14,3 g
Kulhydrater 8,9 g
Protein 8,5 g