Cheesecake med hvid chokolade og Oreo
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 270 '
8

Ingredienser

  • 400 g Philadelphia Original
  • 4 spsk vand
  • 200 g Marabou Hvid chokolade, smeltet
  • 1 rulle Oreo-kiks (ca 154 g), hakkede
  • 5 æggehvider
  • 200 g hindbær, friske
  • 2 spsk flormelis

Fremgangsmåde

  • Læg bagepapir i bunden på en springform (ca 22 cm). Hak Oreo kiksene og tryk kagesmuldret fast i bunden af formen.
  • Pisk Philadelphia’en blød med lidt vand.
  • Smelt chokoladen i 30 sekunders intervaller i mikroovn eller over et vandbad. Lad det køle lidt ned.
  • Vend den smeltede chokolade ned i Philadelphia’en under omrøring. Pisk et par minutter til en luftig og cremet konsistens.
  • Pisk æggehviderne til skum i en seperat skål. Vend æggehviderne ned i Philadelphia cremen og hæld blandingen i bageformen. Frys i mindst 2-3 timer.
  • Mos hindbær med flormelis i en skål. Fordel hindbærpuréen på cheesecaken og stil den i fryseren i mindst en time.
  • Tag cheesecaken ud af fryseren ca. 30 minutter inden servering så den når at tø op.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1569,1 kj
kcal 374,8 kcal
Fedt 21,8 g
Kulhydrater 36,3 g
Protein 7,0 g
Fibre 1,8 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.