Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Professional
Tilbage til opskrifter
Cheesecake med skovbær
Forberedelse
 15 '
Total tid
 60 '
8
Ingredienser
200 g
chokoladekiks
80 g
smør
3 stk.
gelatineblade
2 dl
piskefløde
1 stk.
vaniljestang
250 g
Philadelphia Original
1.5 dl
flormelis
200 g
hindbær
0.25 dl
flormelis
0.5 stk.
citron
(saften af)
Fremgangsmåde
Blend kiksene i en køkkenmaskine. Smelt smøret, og bland det med kiksesmuldret.
Læg bagepapir i en rund form med en diameter på 16 cm. Hæld kiksesmuldret i, og jævn det ud med en ske. Stil det i køleskabet i ca. 15 minutter.
Læg gelatinebladene i blød i koldt vand i et par minutter. Bring forsigtigt 1 dl af fløden i kog i en kasserolle. Tag gelatinebladene op, kram vandet af dem, og læg dem ned i fløden. Rør rundt, indtil de er smeltet.
Skær et snit i vaniljestangen, og skrab frøene ud. Rør vaniljen sammen med Philadelphia Original og flormelis til en jævn creme.
Pisk den resterende fløde, og rør den sammen med Philadelphia-cremen og gelatinefløden. Hæld kiksesmuldret på.
Stil den til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.
Top derefter cheesecaken med en sammenpisket blanding af hindbær, flormelis og saften af den halve citron. Pynt gerne med friske bær.
Tips
Tip
Den her opskrift er en variant af cheesecake uden æg, der ikke bages i ovnen.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2173,4 kj
kcal
519,0 kcal
Måske kan du
også lide
Ristet landbrød med grillet peberfrugt
Små hjertebrød
Philadelphia Kiksetårn
Se alle opskrifter