Cremet pasta med cherrytomater og basilikum
No Video
  • Forberedelse 25 '
  • Total tid 40 '
4

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle eller spaghetti
  • 200 g Philadelphia Light
  • 2 spsk basilikum, hakket (valgfrit)
  • 200 ml letmælk
  • 150 g cherrytomater delt i to
  • 20 g pinjekerner, let ristet
  • basilikumblade til pynt

Fremgangsmåde

  • Steg tomaterne i en varm ovn (grill) i ca. 15 minutter. Tag tomaterne ud, når de netop er blevet lidt bløde.
  • Læg pastaen i en stor gryde med kogende vand, og kog den som anvist på pakken.
  • Smelt Philadelphia og lidt af mælken i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt resten af mælken lidt efter lidt under omrøring, til blandingen er jævn.
  • Hæld vandet fra pastaen og vend forsigtigt Philadelphia-saucen og basilikumbladene i. Tilsæt tomaterne og pinjekernerne.
  • Pynt med basilikumblade og smag til.

TipsTip

  • Steg evt. et kyllingebryst eller andet kød som tilbehør til pastaen.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1959,8 kj
kcal 468,0 kcal
Fedt 9,0 g
Kulhydrater 78,0 g
Protein 18,0 g