Fastelavnsboller
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 50 '
12

Ingredienser

  • VANDBAKKELSER:
  • 3 dl vand
  • 150 g smør
  • 150 g mel
  • 0.5 tsk salt
  • 4 æg
  • FYLD Hindbær Coulis:
  • 300 g hindbær (frost)
  • 3 spsk florsukker
  • 1 tsk lakridspulver
  • CREME:
  • 200 g Philadelphia Original
  • 180 g florsukker
  • 0.5 stang vanilje
  • 0.5 l piskefløde

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 °C. Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet under kraftig omrøring. Tag gryden af varmen og rør i dejen til den slipper gryden og tilsæt salt.
  • Rør æggene i et af gangen. Dejen skal ikke være mere lind, end at den kan danne mønster uden at flyde ud.
  • Sprøjt dejen ud på en bageplade med en sprøjtepose, eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer med god afstand. Sæt pladen midt i ovnen og bag dem 25-30 min. Lågen må ikke åbnes de første 15-20 min. Da kagerne let falder sammen.
  • Varm hindbærrene op i en gryde, tilsæt sukker og smag til med lakridspulver. Varm det godt igennem. (Det kan være en fordel at jævne coulién lidt) Afkøles før brug.
  • Vaniljekornene skrappes ud og fordeles i sukkeren. Philadelphia og sukker blandes sammen og vendes i den piskede fløde. Fyld derefter vandbakkelserne med hindbær coulis og creme.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1913,8 kj
kcal 457,0 kcal
Fedt 32,9 g
Kulhydrater 33,1 g
Protein 6,1 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.