No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 6 dl hvidvin
  • 6 dl fiskefond
  • 560 g Philadelphia Original
  • 5 stk bananskalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 5 kviste frisk timian
  • 5 spsk rapsolie

Fremgangsmåde

  • Finhak bananskalotteløg og hvidløg. Skyl og pluk bladene af timiankvistene.
  • Kom rapsolie i en gryde og sauter løg, hvidløg og timian (uden det tager farve).
  • Tilsæt hvidvin og kog ned til det næsten er forsvundet. Tilsæt fiskefond og lad den koge op.
  • Tilsæt Philadelphia Original og lad den smelte under omrøring. Smag til med salt og peber. Kan også tilsættes lidt citronsaft eller skal.
  • Saucen kan sigtes, men den kan sagtens serveres, som den er. Det kan også anbefales at køre den med stavblenderen. Derved opnås en skummende konsistens, som holder længe.

TipsTip

  • Saucen passer godt til stegt fisk som pighvar, rødspætte, torsk, sandart, laks etc. Kan serveres til dampet eller pocheret fisk. Passer også godt til kogt/dampet fjerkræ.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1716,9 kj
kcal 410,0 kcal
Fedt 29,6 g
Kulhydrater 7,8 g
Protein 10,4 g