Frozen cheesecake i glas med appelsin og Oreo
No Video
  • Forberedelse 40 '
  • Total tid 220 '
10

Ingredienser

  • Bund og mellemlag:
  • 50 g 70 % mørk chokolade, hakket
  • 0.5 dl fløde
  • 1 pakke Oreo-kiks (154 g) grovhakket
  • Fyld:
  • 3 pasteuriseret æggeblommer
  • 3 pasteuriseret æggehvider
  • 1.5 dl sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 200 g Philadelphia Original
  • 1 appelsin, finrevet skal og saft
  • 3 dl fløde
  • Pynt:
  • 10 stk Mini Oreo

Fremgangsmåde

  • Bund og mellemlag:

    Varm fløde og chokolade i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt de grovhakkede Oreos.
  • Fordel blandingen på bagepapir og lad massen afkøle.
  • Smuldr blandingen med hænderne og fordel Oreo blandingen i et jævnt lag i bunden af hver glas.
  • Fyld:

    Pisk æggeblommerne, sukker og vaniliesukker til en luftig masse. Derefter blander du Philadelphia, appelsinsaft og skal i mens du har røremaskinen på lav hastighed.
  • Pisk fløden separat og vend den forsigtigt i Philadelphia massen.
  • Pisk nu æggehviderne til en fast skul og vend det forsigtigt i samme masse.
  • Hæld blandingen i glassene af to omgange. Lav et lag i midten med Oreosmulderet (se billedet). Frys glassene i mindst 3 timer før servering. Tag glassene ud 10-20 min før servering og pynt dem med Mini Oreos.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1530,6 kj
kcal 365,5 kcal
Fedt 21,9 g
Kulhydrater 33,7 g
Protein 5,4 g
Fibre 1,7 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.