Grøn tagliatelle med laks
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 25 '
2

Ingredienser

  • 250 g frisk grøn tagliatelle
  • 100 g Philadelphia Hvidløg & Urter 12 %
  • 125 g røget laks
  • 2 stk. salatløg
  • 0.5 spsk olivenolie
  • 4 spsk letmælk
  • 0.5 stk. citron (skal og saft af)
  • hakkede friske urter til garnering, f.eks. basilikum
  • friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen som angivet på emballagen.
  • Hak salatløgene, og skær laksen i strimler.
  • Varm en stegepande, og svits salatløgene forsigtigt i olie.
  • Rør Philadelphia-ost, mælk og citronsaft i. Lad det simre ved svag varme under omrøring, indtil Philadelphia-osten smelter, dog uden at koge.
  • Hæld vandet af pastaen, og bland den med Philadelphia-blandingen, rør grundigt rundt.
  • Afslut med at iblande laksen og garnere med friske urter, revet citronskal fra en grundigt skyllet citron, og krydr med lidt friskkværnet sort peber.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.