Gulerodskage
No Video
  • Forberedelse 45 '
  • Total tid 45 '
10

Ingredienser

  • GULERODSKAGE
  • 2 dl madolie
  • 5 dl hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk kanel
  • 3.5 dl sukker
  • 1 tsk salt
  • 1.25 dl mælk
  • 2 + 1 tsk vanillesukker
  • 4 stk æg
  • 5 dl revne gulerødder
  • 2.5 dl afdryp. ananasstykker
  • 2.5 dl valnødder
  • 150 g revet kokos
  • 1.5 dl rosiner
  • TOPPING
  • 300 g Philadelphia Original
  • 100 g smør, stuetempereret
  • 7.5 dl flormelis
  • 2 stk revne gulerødder
  • 1 stk skrællet citron

Fremgangsmåde

  • GULERODSKAGE
    Smør en bageform med olien.
  • Bland mel, bagepulver, bikarbonat, kanel, sukker og salt i en skål.
  • I en anden skål blandes resten af olien, mælk, vaniljesukker og æg.
  • Rør melblandingen i, og vend gulerødder, ananas, nødder, kokos og rosiner i.
  • Hæld op i forme, og bag ved 175 °C i ca. 20-30 min., afhængigt af størrelsen.
  • TOPPING
    Bland Philadelphia med smør. Tilsæt vanillesukker og florsukker, og pisk, til det er luftigt.
  • Bland den revne gulerod med citronskal og lidt florsukker.
  • Smør Philadelphia-blandingen på kagen, og pynt med de revne gulerødder.
  • Stil på køl indtil serveringen.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 4145,3 kj
kcal 989,9 kcal
Fedt 50,7 g
Kulhydrater 119,4 g
Protein 11,0 g