Pannacotta med bær og biscotti
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 170 '
10

Ingredienser

  • 4 dl fløde
  • 400 g Philadelphia Original
  • 80 g sukker
  • 2.5 blad gelatine, lagt i blød
  • 1 stk delt vaniljestang
  • friske bær
  • biscotti eller andre mandeltvebakker

Fremgangsmåde

  • Kog fløde, sukker og vanilje sammen.
  • Tag af varmen, tilsæt opvredet gelatine, og pisk derefter Philadelphia i.
  • Si blandingen, fordel i 10 skåle eller glas, og stil på køl i 2-3 timer.
  • Servér med friske bær og biscotti.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1701,8 kj
kcal 406,4 kcal
Fedt 32,0 g
Kulhydrater 23,4 g
Protein 6,0 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.