Philadelphia-cheesecake med blåbær
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 210 '
12

Ingredienser

  • 150 g LU Digestive-kiks
  • 125 g smør
  • 600 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 3 spsk presset citronsaft
  • 5 spsk strøsukker
  • 1.5 dl vand
  • 1.5 tsk gelatinepulver
  • TIL TOPPING
  • 300 g blåbær
  • 3 spsk strøsukker
  • 1.5 tsk gelatinepulver
  • 2.5 dl vand

Fremgangsmåde

  • Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks, og hæld blandingen i bunden af en springform med bagepapir.
  • Rør Philadelphia, yoghurt og citronsaft sammen med en håndmikser.
  • Opvarm 1 1/2 tsk. gelatinepulver, sukker og 1,5 dl vand, og rør det i Philadelphia-cremen.
  • Hæld Philadelphia-cremen i springformen. Skyl blåbærrene, lad dem dryppe godt af, og fordel dem over cheesecaken.
  • Kog vand, sukker og gelatinepulver sammen til toppingen. Lad blandingen køle af, indtil den er lunken, og fordel den derefter over blåbærrene.
  • Stil cheesecaken i køleskabet i 3 timer.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1461,5 kj
kcal 349,0 kcal
Fedt 22,8 g
Kulhydrater 15,8 g
Protein 13,3 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.