Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Professional
Tilbage til opskrifter
Philadelphia-cheesecake med blåbær
Forberedelse
 30 '
Total tid
 210 '
12
Ingredienser
150 g
LU Digestive-kiks
125 g
smør
600 g
Philadelphia Original
3 dl
yoghurt
naturel
3 spsk
presset
citronsaft
5 spsk
strøsukker
1.5 dl
vand
1.5 tsk
gelatinepulver
TIL TOPPING
300 g
blåbær
3 spsk
strøsukker
1.5 tsk
gelatinepulver
2.5 dl
vand
Fremgangsmåde
Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks, og hæld blandingen i bunden af en springform med bagepapir.
Rør Philadelphia, yoghurt og citronsaft sammen med en håndmikser.
Opvarm 1 1/2 tsk. gelatinepulver, sukker og 1,5 dl vand, og rør det i Philadelphia-cremen.
Hæld Philadelphia-cremen i springformen. Skyl blåbærrene, lad dem dryppe godt af, og fordel dem over cheesecaken.
Kog vand, sukker og gelatinepulver sammen til toppingen. Lad blandingen køle af, indtil den er lunken, og fordel den derefter over blåbærrene.
Stil cheesecaken i køleskabet i 3 timer.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1461,5 kj
kcal
349,0 kcal
Fedt
22,8 g
Kulhydrater
15,8 g
Protein
13,3 g
Måske kan du
også lide
Spaghetti carbonara
Vegetarsalat
Is med nødder
Se alle opskrifter