Philadelphia mango & hindbær cheesecake
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 200 '
12

Ingredienser

  • 150 g digestive kiks
  • 125 g smør
  • 525 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt
  • 0.5 vaniljestang
  • 1 citron
  • 1 knivspids salt
  • 6 blade husblas
  • 1 dl sukker
  • 1.5 dl vand
  • 1 mango
  • 70 g moset mango
  • friske mynteblade
  • hindbær

Fremgangsmåde

  • Læg digestivekiksene i en frysepose og smuldr dem med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med kiksesmulderet og tryk massen ned i en firkantet form beklædt med bagepapir (ø 26 cm).
  • Pisk Philadelphia sammen med yoghurt og citronsaft.
  • Læg husblassen i 1½ dl koldt vand i 10 minutter. Tilsæt sukkeret og varm imens du rører rundt til husblassen og sukkeret er opløst. Rør det hurtigt ind i Philadelphia cremen.
  • Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud med en lille spids kniv. Bland vaniljekornene med Philadelphia blandingen, yoghurt, citronsaften og et nip salt.
  • Hæl cremen i formen; lad stå koldt i mindst 3 timer. Inden du serverer, pyntes kagen med moset mango, frisk mango, hindbær og mynteblade.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1536,8 kj
kcal 367,0 kcal
Fedt 20,1 g
Kulhydrater 27,6 g
Protein 20,3 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.