Rejesalat på Philadelphia brød
No Video
  • Forberedelse 0 '
  • Total tid 0 '
4

Ingredienser

  • Rejesalat
  • 200 g afdryppede, groft hakkede rejer
  • 160 g Philadelphia Light
  • 1 tsk rød kaviar eller stenbiderrogn
  • 1 spsk citronsaft
  • 20 g finthakket skalotteløg
  • 0.5 fed finthakket hvidløg
  • 5 g hakket dild
  • 5 g fintskåret purløg
  • 5 g karse
  • salt og peber
  • Brød
  • 12.5 g gær
  • 12.5 g sukker
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 dl vand
  • 0.5 stk æg
  • 12.5 g smør
  • 35 g Philadelphia Light
  • mel til passende konsistens

Fremgangsmåde

  • Rejesalat: Bland Philadelphia Light med finthakket skalotteløg, rød kaviar, hakket dild, purløg, karse og hvidløg.
  • Vend rejer og dressing sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Kan anrettes på Philadelphia brød skåret i 4x4 cm, pynt med rød kaviar og purløg.
  • Philadelphia Brød: Smelt smørret i en gryde sammen med vandet. Udrør gær heri. Tilsæt Philadelphia, æg, sukker og salt.
  • Tilsæt mel og ælt godt sammen. Skal være lidt klistret.
  • Lad dejen hæve i 20 minutter. Slå ned og form.
  • Lad dejen hæve igen i ca. 45 minutter. Pensl med pisket æg og bag ved 180 ºC i ca. 10-12 minutter.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1999,5 kj
kcal 477,5 kcal
Fedt 10,6 g
Kulhydrater 16,5 g
Protein 14,6 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.