Små jordbær cheesecakes
No Video
  • Forberedelse 70 '
  • Total tid 250 '
12

Ingredienser

  • BUND
  • 150 g LU Digestive-kiks
  • 125 g smør
  • 100 g Marabou Premium 70 %, mørk
  • FYLD
  • 600 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 3 spsk citron, presset
  • 2.5 tsk gelatinepulver
  • 5 spsk sukker
  • 1.5 dl vand
  • 300 g jordbær
  • PYNT
  • jordbær i kvarte

Fremgangsmåde

  • Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks og tryk blandingen ud i bunden af 12 små forme foret med bagepapir. Alternativt kan en springform bruges.
  • Smelt chokoladen over vandbad og fordel den flydende chokolade over bunden.
  • Pisk Philadelphia med yoghurt og citronsaft.
  • Opvarm gelatinepulver, sukker og vand i en lille gryde og rør det i Philadelphia-cremen.
  • Fordel halvdelen af jordbærrene jævnt på bunden og fyld herefter med Philadelphia-cremen.
  • Lav en pure af resten af jordbærrene og dæk cheesecaken med den. Pynt med jordbær skåret i kvarte. Stil kagen i køleskab i ca. 3 timer.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2533,5 kj
kcal 605,0 kcal
Fedt 39,9 g
Kulhydrater 48,2 g
Protein 12,4 g