Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Professional
Tilbage til opskrifter
Små jordbær cheesecakes
Forberedelse
 70 '
Total tid
 250 '
12
Ingredienser
BUND
150 g
LU Digestive-kiks
125 g
smør
100 g
Marabou Premium 70 %
, mørk
FYLD
600 g
Philadelphia Original
3 dl
yoghurt
naturel
3 spsk
citron
, presset
2.5 tsk
gelatinepulver
5 spsk
sukker
1.5 dl
vand
300 g
jordbær
PYNT
jordbær
i kvarte
Fremgangsmåde
Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks og tryk blandingen ud i bunden af 12 små forme foret med bagepapir. Alternativt kan en springform bruges.
Smelt chokoladen over vandbad og fordel den flydende chokolade over bunden.
Pisk Philadelphia med yoghurt og citronsaft.
Opvarm gelatinepulver, sukker og vand i en lille gryde og rør det i Philadelphia-cremen.
Fordel halvdelen af jordbærrene jævnt på bunden og fyld herefter med Philadelphia-cremen.
Lav en pure af resten af jordbærrene og dæk cheesecaken med den. Pynt med jordbær skåret i kvarte. Stil kagen i køleskab i ca. 3 timer.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2533,5 kj
kcal
605,0 kcal
Fedt
39,9 g
Kulhydrater
48,2 g
Protein
12,4 g
Måske kan du
også lide
Små Hjertebrød
Rundt knækbrød med Philadelphia
Sandwich med radiser
Se alle opskrifter