Små jordbær cheesecakes
No Video
  • Forberedelse 70 '
  • Total tid 250 '
12

Ingredienser

  • BUND
  • 150 g LU Digestive-kiks
  • 125 g smør
  • 100 g Marabou Premium 70 %, mørk
  • FYLD
  • 600 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt naturel
  • 3 spsk citron, presset
  • 2.5 tsk gelatinepulver
  • 5 spsk sukker
  • 1.5 dl vand
  • 300 g jordbær
  • PYNT
  • jordbær i kvarte

Fremgangsmåde

  • Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
  • Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks og tryk blandingen ud i bunden af 12 små forme foret med bagepapir. Alternativt kan en springform bruges.
  • Smelt chokoladen over vandbad og fordel den flydende chokolade over bunden.
  • Pisk Philadelphia med yoghurt og citronsaft.
  • Opvarm gelatinepulver, sukker og vand i en lille gryde og rør det i Philadelphia-cremen.
  • Fordel halvdelen af jordbærrene jævnt på bunden og fyld herefter med Philadelphia-cremen.
  • Lav en pure af resten af jordbærrene og dæk cheesecaken med den. Pynt med jordbær skåret i kvarte. Stil kagen i køleskab i ca. 3 timer.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2533,5 kj
kcal 605,0 kcal
Fedt 39,9 g
Kulhydrater 48,2 g
Protein 12,4 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.