Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Oreo cheesecake
Forberedelse
 40 '
Total tid
 40 '
12
Ingredienser
BUND
350 g
Oreo-kiks
100 g
smør
CREME
200 g
Philadelphia Original
2 dl
flormelis
2 dl
piskefløde
CHOKOLADEMOUSSE
1 brev
Dr. Oetker Chokolademousse
100 g
Oreo-kiks
TOPPING
2 dl
piskefløde
1 spsk
flormelis
PYNT
100 g
Marabou Premium 70 %
20 stk
Mini Oreo
eller alm. Oreo 10 stk
12 stk
hindbær
12 stk
blåbær
10 blade
citron melisse
Fremgangsmåde
Smelt smørret. Kør kiks til grov pulver i en foodprocessor. Bland smør og kiks. Tryk massen ud i en springform (ø ca. 24 cm).
Pisk Philadelphia og flormelis til en cremet masse. Pisk fløden stiv og vend den i Philadelphia-massen. Smør cremen ud på bunden og sæt den på køl.
Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Fordel cremen på kagen og lad den køle af.
Pisk fløde og flormelis stift. Fordel cremen på toppen af kagen og lad den køle.
Høvl eller hak chokoladen og drys den over kagen før servering. De små Oreo lækkes hele på, sammen med evt. bær og citron melisse.
Kagen har bedst af at blive lavet dagen før.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2311,6 kj
kcal
552,0 kcal
Fedt
37,9 g
Kulhydrater
45,4 g
Protein
5,9 g
Måske kan du
også lide
Philadelphia-cheesecake med blåbær
Pitachips med aubergine dip
Makrelwrap med dild- og rødløgssalat
Se alle opskrifter