Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Påske kage
Forberedelse
 40 '
Total tid
 720 '
16
Ingredienser
BUND:
75 g
smør
125 g
LU Digestive-kiks
75 g
makroner
1 tsk
mandelessens
FYLD:
200 g
blød
nougat
200 g
Marabou Premium Cocoa Coffee Chokolade
4 blade
husblas
0.5 l
piskefløde
200 g
Philadelphia Original
2 spsk
florsukker
PYNT:
bær
eller frisk frugt
Fremgangsmåde
BUND: Smelt smørret i en gryde. Knus kiksene og makronerne og rør det i smørret sammen med mandelessens. Kom blandingen i bunden af en springform beklædt med bagepapir eller film. Tryk bunden let fast med håndfladen og sæt den koldt i mindst 2 timer.
Læg husblassen i blød i koldt vand (ca. 5 min.) Skær nougaten i små stykker og kom den i en gryde sammen med 1 ½ dl fløden og halvdelen af den hakkede chokolade. Varm blandingen op under omrøring for lav varme til chokoladen og nougaten er halvt smeltet. Tag husblassen vrid den og kom den i den varme chokoladecreme, tag gryden af varmen og rør resten af chokoladen i. Rør dernæst resten af fløden i lidt ad gangen og sæt cremen koldt i 2-3 timer.
Pisk den kolde Chokoladecreme til luftig skum. Philadelphia og florsukker piskes let sammen, vend derefter den kolde chokoladeskum i lidt efter lidt. Den samlede masse kommes i springformen. Glat overfladen med en palet og sæt kage i køleskabet til næste dag. Pynt med bær eller frisk frugt og servér.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1608,1 kj
kcal
384,0 kcal
Fedt
30,1 g
Kulhydrater
23,4 g
Protein
4,0 g
Måske kan du
også lide
Baileys-sauce
Vaniljesauce
Kold agurke-salsa-sauce
Se alle opskrifter