Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Rejesalat på Philadelphia brød
Forberedelse
 0 '
Total tid
 0 '
4
Ingredienser
Rejesalat
200 g
afdryppede, groft hakkede
rejer
160 g
Philadelphia Light
1 tsk
rød
kaviar
eller stenbiderrogn
1 spsk
citronsaft
20 g
finthakket
skalotteløg
0.5 fed
finthakket
hvidløg
5 g
hakket dild
5 g
fintskåret
purløg
5 g
karse
salt og peber
Brød
12.5 g
gær
12.5 g
sukker
0.5 tsk
salt
0.5 dl
vand
0.5 stk
æg
12.5 g
smør
35 g
Philadelphia Light
mel
til passende konsistens
Fremgangsmåde
Rejesalat: Bland Philadelphia Light med finthakket skalotteløg, rød kaviar, hakket dild, purløg, karse og hvidløg.
Vend rejer og dressing sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kan anrettes på Philadelphia brød skåret i 4x4 cm, pynt med rød kaviar og purløg.
Philadelphia Brød: Smelt smørret i en gryde sammen med vandet. Udrør gær heri. Tilsæt Philadelphia, æg, sukker og salt.
Tilsæt mel og ælt godt sammen. Skal være lidt klistret.
Lad dejen hæve i 20 minutter. Slå ned og form.
Lad dejen hæve igen i ca. 45 minutter. Pensl med pisket æg og bag ved 180 ºC i ca. 10-12 minutter.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1999,5 kj
kcal
477,5 kcal
Fedt
10,6 g
Kulhydrater
16,5 g
Protein
14,6 g
Måske kan du
også lide
Kartoffelsalat med roastbeef
Laksebidder med urter
Skagenssalat på toast
Se alle opskrifter