Image

Ven med planeten

Scroll ned for at se, hvordan vi kan hjælpe hinanden med at mindske vores klimaaftryk

Image

Emballage

Vidste du, at Philadelphia-bøtten er designet til at blive genbrugt?

Image

Madaffald

Philly giver både rester og diverse madvarer nyt liv.

Image

Ingredienser

Mælk, fløde og et nip salt: Dette er de vigtigste ingredienser, som vi bruger til at fremstille vores originale Philadelphia.

Image

Landbrug

Vi arbejder tæt sammen med de gårde, hvor mælken til Philadelphia kommer fra omkring miljøspørgsmål. Det er det nemlig det rigtige at gøre.

Image

Fremstilling

Vi har fokus på alt det, der foregår bag kulisserne.

Emballage
Mindre plastikaffald

Vi vil minimere affald ved at hjælpe dig med altid at genanvende eller genbruge vores bøtter. Vores genanvendelige emballage er designet til at bevare den gode smag af Philadelphia så længe som muligt. Plastaffald, der ender i naturen, er en udfordring. Selvom mængden af plastaffald, der sendes til genbrug, er fordoblet siden 2006*, ved vi, at vi stadig kan gøre mere for at reducere emballageaffald. Vores bøtter, der er fremstillet for at beskytte kvaliteten af vores produkter, er allerede 100 % designet til genbrug, men det er ikke det hele. Når du er færdig med et lækkert Philadelphia-produkt og genbruger bøtten, er du med til at redde kloden. Ved du, hvordan du affaldssorterer vores emballage? Bøtten og låget sorteres som plastikaffald og aluminiumsfolien som metalaffald. Eller hvorfor ikke genbruge din tomme bøtte. *PlasticsEurope (2019)

Idéer til at komme i gang

Image

Dyrk dine egne smagsboostere

En almindelig bøtte med Philadelphia kan blive et fantastisk hjem til dine yndlingskrydderurter. Sådan gør du:


  1. Hæld lidt jord i en ren bøtte.
  2. Plant frøene.
  3. Hold øje med, om planten vokser.
Image

Elsk dine rester

Når du har tømt en Philadelphia-pakke til aftensmaden, kan du genbruge den til at opbevare resterne fra måltidet i. Bare husk, at maden skal nedkøles, inden det opbevares.

Image

Få styr på tingene

Det er slut med at fumle i rodeskuffen. Brug Philadelphia-bøtterne til opbevaring af bittesmå ting såsom knapper, papirklips, nåle, elastikker eller håndarbejdsmateriale på et sikkert sted, hvor du hurtigt kan finde dem. Sætter du låget på, kan du gemme endnu mindre ting som f.eks. glitter.

Madspild
Mindre madspild

Du vil muligvis blive overrasket over at høre, at 53 % af madaffaldet kommer fra husstande, mens kun 30 % kommer fra produktions- eller forarbejdningsanlæg*. Og da vi er madens gode ven, har vi lavet et par opskrifter, så du kan redde dine madrester. Hvorfor ikke være god ved dine rester med en gang Philadelphia? Du kan også få mest muligt ud af de "grimme" grøntsager. Vi har desuden indgået et samarbejde med "Too Good To Go", som er en nystartet virksomhed, der er med til at bekæmpe madspild ved hjælp af uddannelse og gode råd. Vi har trykt et "Ofte god efter"-logo ved siden af "Bedst før"-datoen på bøtterne for at fremhæve, at mad kan spises efter bedst før-datoen! (dette er ikke det samme som sidste anvendelsesdato).*FUSIONS (Food Use for Social Innovation by Optimizing waste prevention Strategies), 2016

Ingredienser
Færre rester i vores opskrifter

Mælk, fløde og et nip salt: Dette er de vigtigste ingredienser i vores originale flødeost. Vi gør det enkelt, så du kan fokusere mere på den uimodståelige cremede smag og konsistens, som du elsker. Uanset hvad dine kostmæssige behov er, har du en ven i Philadelphia. Vi sørger for noget godt til alle vores venner, når vi udvikler velsmagende nye varianter. Til dig, der ønsker en mere balanceret livsstil, har Philadelphia en række Light-varianter. Der er endda noget for dem med laktoseintolerans eller for dem, der foretrækker friskost med smag. Desuden har vi en 100% plantebaseret variant fremstillet med mandel og havre. Den hjælper med at holde dig sund og beskytte kloden, hvilket gør vores produkt til en fantastisk mulighed, hvis man er fleksitar.

Landbrug
Færre aftryk ved kilden

En anden måde at mindske klimaaftrykket på er ved at engagere vores leverandørerne til at leve op til vores krav til dyrevelfærd og kontinuerligt forbedre gårddriften i hele vores forsyningskæde. Jo bedre vi passer på køerne, jo bedre bliver deres mælk. Og god smag afhænger af mælkens kvalitet. Vi er også stolte over at kunne meddele, at Philadelphia i 2013 og 2020 modtog Compassion in World Farming’s Good Dairy Award. Denne pris anerkender virksomheder, der ikke alene giver deres køer lov til at græsse på åbne græsarealer i græssæsonen, men også forbedrer vigtige velfærdsproblemer og generelle helbredsforhold. Et andet kriterium er, at producenterne opdrætter alle deres kalve i miljøer, hvor de kan være sociale, giver dem tilstrækkelig strøelse og fodrer dem med en passende mængde fiber. Gode retningslinjer for dyrevelfærd fungerer desuden i samspil med C02-reduktionsprogrammer. Ved at forbedre stald- og hygiejneforholdene for at få sundere køer, der tygger mere drøv og har bedre fordøjelse reducerer vi udledningen af metan og producerer bedre mælk.

Hør hvad vores mælkebønder siger

Mød vores gode venner: mælkebønderne

Image
Henning K.
ImageImage

Min familie har haft malkekøer i generationer. I løbet af årene har vi kontinuerligt moderniseret den måde, vi driver gården på og tager os af vores køer. Vi sørger for et perfekt indeklima, bevægelsesfrihed, individuel fodring og tilstrækkelig plads til hver enkelt ko. Vi bruger også solenergi til at styre gårdens energiforbrug. Vi må alle gøre en indsats for at passe godt på gården. Henning K.

Mindre klimaaftryk i produktionen

Vi tager hånd om det, der sker "bag kulisserne" og arbejder på at mindske svind i alle dele af produktionsprocessen. Vi producerer kun det, som vi mener, at vi kan sælge ved hjælp af nøjagtige salgsprognoser. Hvis vi alligevel ender med overskudsvarer, finder vi ud af, hvordan vi kan forhindre, at de går til spilde. Vi donerer ofte til velgørenhedspartnere. Vi transporterer vores varer så effektivt som muligt for at forsøge at reducere CO2-udledninger. Og det virker.

Der findes ingen dumme spørgsmål

Vis alle ofte stillede spørgsmålImage