Professional Nyheder

Philadelphia er den ideelle partner
for dig som arbejder indenfor foodservice

Hotel & Restaurant

Smagfulde og alsidige Philadelphia, er en essentiel ingrediens i ethvert hotel- og restaurantskøkken. Anbefales til kokke på grund af den høje kvalitet, cremede tekstur og friske smag. Philadelphia kan anvendes i hundredevis af opskrifter som cheescakes, saucer, supper, canapés, dips og meget mere. Philadelphia er samtidig ideel til morgenmads- og frokostbuffeter.

Philadelphia er et powerbrand med stor international genkendelse og tilføjer værdi til dit køkken og din buffet, da dine gæster genkender og elsker det friske og cremede produkt.

Sandwich- og bagelbutik

Philadelphia er ideel til sandwich og bagels. Philadelphia er let at smøre ud på grund af den bløde tekstur, og den friske og cremede smag tilføjer bagels og sandwich et delikat smagsløft. Med Philadelphia kan du desuden let lave dine egne hjemmelavede spreads og tilsætte ingredienser efter sæson og din personlige smag.
Philadelphia fås i flere pakkestørrelser så der altid er én, der passer til din butik.

Café, konditori & bager

Philadelphia er fantastisk til desserter og cheesecakes samt til topping/frosting til kager og cupcakes. Med Philadelphia kan du desuden let lave hjemmelavede spreads til frisksmurte sandwich og smørrebrød

Travel

Et fremragende valg til fly-og travelbranchen takket være portionsformatet og Philadelphias internationale mærkeværdi